Madarak és fák napja iskolánkban-május 3.

Nagy izgalom és várakozás előzte meg a Madarak és fák napja alkalmából rendezett akadályversenyünket. Sportosság, sportszerűség, ügyesség, logika, gyorsaság, mind-mind fontos volt, hogy mindezeknek birtokába legyenek a versengő csapatok.

Kegyes volt az idő hozzánk május 3-án, amikor a sportpályán gyülekeztünk csapatonként a megnyitóra. 5. osztályos tanulóink az alkalomhoz illő versekkel hívták fel figyelmünket a természet óvására. Izgalmas és játékos volt a sorverseny, melyet Duchony Tímea és Soltész Tamás testnevelő tanárok bonyolítottak le.

Az akadályverseny 8 állomáson keresztül folyt: Pást-Kilátó-Zöldvár villa- Egri út- Jurta- Piac tér-Fülöp-sziget- -Viola úti patakpart útvonalon, és vissza a sportpályára. A versenyt még érdekesebbé tette, hogy szülők is csatlakoztak hozzánk, akik szívvel-lélekkel vettek részt az akadályok leküzdésében.

Az eredményhirdetésre kellemesen elfáradt „versenyzők”érkeztek. Mindenki megérdemelte a tapsot, és a finom ebédet is. Köszönjük a szervező munkát Kissné Sereg Erzsébet és Lukács Lajosné kolléganőinknek valamint minden kollégának és szülőnek a segítő közreműködését!

Benyovszki Mária

Hozzászólások lezárva.