Alsósok versenyeredményei

Alsós tanulóink a közelmúltban lelkesen készültek 3 tanulmányi versenyre is.

2016. április 7-én a Mezőnagymihályon megrendezett Szépkiejtési verseny hangos olvasás kategóriájában Gál Anna Szonja 4. osztályos tanuló jeleskedett. Versmondás kategóriában Bogácsról Pintér Olivér és Dobos Pongrác László 2. osztályos tanulók indultak, ahol Dobos Pongrác László a zsűri különdíját kapta. Iskolánk mesemondója, Dobos Bendegúz Tamás 2. helyezést ért el magával ragadó előadásmódjával.

Április 13-án a Mezőkövesdi Városi Könyvtár által szervezett költészet napi szavalóversenyen iskolánkból Gál Dorka Sára és Dobos Pongrác László 2. osztályos tanulók vállalkoztak a megmérettetésre. Dobos Pongrác László szépen előadott természetről szóló versmondását a zsűri 2. helyezéssel jutalmazta.

A XIV. Térségi Mesevetélkedőt a hagyományokhoz híven a Mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola rendezte meg április 23-án. Iskolánkat a 2. osztályosok Három Szabó Legények nevű csapata képviselte Dobos Bendegúz Tamás, Dobos Pongrác László és Majnár Dominik összeállításban. A tanulók előzetes feladatként egy mesejelenetet tanultak be, amit a versenyen kiválóan adtak elő. Előzetes feladat volt még egy mesenaptár elkészítése is. Az előre megkapott 3 meséből lelkiismeretesen felkészültek, így a szóbeli és írásbeli feladatokban is jól teljesítettek: a zsűri döntése alapján az előkelő 2. helyen végeztek.

Sikerükhöz szívből gratulálunk. Köszönjük, hogy eredményes szereplésükkel öregbítették iskolánk jó hírnevét.

Jankóné Jónás Zsuzsa felkészítő pedagógus

Diákok versenyeredményei aloldal

Hozzászólások lezárva.