Kisiskolák Atlétikái Versenye

Iskolánk tanulói május 13-án Miskolcon a Kisiskolák Atlétika Vármegyei döntőjén szerepeltek. Az egyetem atlétika pályája számunkra ismeretlen körülménynek számított. 

A fiúk többpróba (kislabdahajítás, távolugrás, rövidtávfutás) csapatban versenyeztek, összesítésben a 11. helyen végeztünk. A csapat tagja: Szitai Balázs, Szitai Szilveszter (3.osztály), Paczók József Tamás, Szitai Martin (6.osztály), Burai Csaba Benjámin (7.osztály) és Szitai Róbert (8.osztály). Külön öröm, ugyanezen versenyszámokban egyéniben Paczók József Tamás a 4. helyen végzett. 600 és 800 méteres síkfutásban is megmérettették a fiúk magukat, Burai Csaba Benjámin 13 másodperccel maradt le a dobogóról, az előkelő 5. helyen végzett.

A lányok közül Szitai Elizabet Dorina (5.o.) és Horváth Dóra (8.o.) egyéni többpróbában versenyeztek, és a 11., illetve a 15. helyet szerezték meg a körülbelül 20 fős mezőnyből. Csóka Angelika (7.o) 600 m síkfutásban vette ki a részét, míg Szitai Dorina (8.o) 800 méteren futott. Lány váltó csapatunk a 11. helyen zárta a versenyt. A csapat tagjai: Szitai Elizabet Dorina, Csóka Angelika, Horváth Dóra, Szitai Dorina tanulók voltak. 

Sok idő után tudtunk részt venni diákolimpiai sportversenyen, reméljük, jövő tanévben is meg tudjuk mérettetni magunka. Büszke vagyok tanulóinkra, sikeresen helytálltak a versenyek során!
Duchony Tímea

Hozzászólások lezárva.