Karácsonyra hangolva

A Bükkalja Általános Iskola pedagógusai a Covid-helyzet ellenére arra törekedtek, hogy a 2021-es adventi időszak is az ünnepi készülődésről, a karácsonyra hangolódásról szóljon:

  • Tanulóink idén is jótékonykodtak; a rászoruló gyerekeknek táblás csokikat gyűjtöttek.
  • A tantermek, a folyosók, a faliújságok karácsonyi pompát öltöttek a gyerekek, a pedagógusok és iskolánk felnőtt dolgozói által.
  • A tanulók az irodalomórákon karácsonyi történeteket olvastak, verseket tanultak és énekórákon felcsendültek a karácsonyi dalok.

A járványügyi helyzet miatt most nem ünnepelt együtt személyes jelenléttel iskolánk közössége.  A téli szünet előtti utolsó tanítási napon minden osztály külön-külön felvételről tekinthette meg a 4. osztályos tanulók műsorát, melyben egy szép magyar népszokást, a betlehemezést elevenítették fel. Dramatikus játékukban eljátszottak egy Jézus születéséről szóló bibliai történetet, elmondták jókívánságaikat, mindezért a háziak megvendégelték őket.

A műsor szereplői: Báder Bence, Fábri Milán, Hócza Zoltán, Kiss Csenge, Kovács-Hagyó Zoltán, Paczók József, Rácz Roland, Stiffel Áron – 4. osztályos tanulók és Horváth Letícia 5. osztályos tanuló.

A filmfelvételt Jankó Gergely a Bogácsi Turisztikai és Szolgáltató Nonprofit Kft. munkatársa készítette. A fotókat Szilágyi Gyula, iskolánk rendszergazdája készítette. Köszönöm mindkettőjük segítőkészségét, precíz munkáját.

Iskolánk pedagógusai nevében kívánok minden tanulónknak és családjaiknak áldott karácsonyi ünnepeket!

Jankóné Jónás Zsuzsanna

tanítónő

Fotóválogatás az eseményről:

Hozzászólások lezárva.