A Diákönkormányzat Adventi készülődése

Karácsony az Idősek Napközijében:

Az Idősek Napközijében a 8. osztályos tanulók segítettek becsomagolni községünk 70 év feletti nyugdíjasainak az Önkormányzat ajándékát, a szaloncukrot.

Karácsonyi műsorral lepték meg községünk szép korú embereit a 8. osztályos tanulók. Meghitt ünnepi műsoruk többeknek csalt könnyet a szemébe. Hálából az idősek vendégül látták a szereplő gyerekeket.

 

Karácsonyi jótékonyság:

Csatlakoztunk az Ágota Alapítvány Válts egy csokit mosolyra! adventi adománygyűjtéséhez, s több mint 30 dobozt töltöttek meg ajándékkal iskolánk tanulói a rászoruló gyermekek számára. További ajándékként legalább ennyi csokoládét mellékeltünk a karácsonyi csomagokhoz. Köszönjük minden segítőnek!

 

Karácsonyváró:

December 19-én Családi nap keretében vártuk a karácsonyt az iskolánkban. A szülők bevonásával több helyszínen folyt a lázas készülődés. Készítettünk az iskolai karácsonyfára díszeket, sütöttünk mézeskalácsot, tanultunk betlehemes történetet, amelyet elő is adtunk. A szülők mellett a Bagolyvár Óvoda kicsinyei is megtiszteltek bennünket, ők is bekapcsolódtak programjainkba. Az év utolsó tanítási napját a karácsonyi műsorral zártuk.

 

Egészségdélután:

A hagyományoknak megfelelően novemberben egészségdélutánt szerveztünk iskolánkban. A védőnő előadást tartott az egészséges életmódról: testápolásáról, a fogtisztításról, az egészséges életmódról.

 

A nyolcadik osztályosok Budapesten jártak:

Meglátogattuk a budapesti adventi vásárt. Gyönyörködtünk a Vörösmarty tér és a Bazilika előtti Szent István tér ünnepi hangulatában és forgatagában, megcsodáltuk a híres Fashion Street és Váci utca karácsonyi fényeit, s persze csemegéztünk a vásár konyhai kínálatából. Csodálatos napot töltöttünk együtt!

Lénártné Szeberin Csilla – Diákönkormányzati vezető

Hozzászólások lezárva.